Πληροφορίες για τη διατροφή

Μαγειρεύετε όπως πριν

Ό,τι μαγειρεύετε για την οικογένεια τρώτε και εσείς, δε χρειάζεται κάτι διαφορετικό ίσως λίγο περισσότερη προσοχή στη ποσότητα του λίπους σε σχέση με πριν.

Η διατροφή που σας αρέσει και σας εξυπηρετεί μέσα στην ημέρα

Στο διατροφικό ιστορικό μας λέτε ποιες τροφές σας αρέσουν κάθε πότε τις μαγειρεύετε και αναλόγως φτιάχνουμε το διαιτολόγιο ώστε να είναι κάτι εφικτό και εύκολο στην πράξη.

Η διατροφή δεν περιέχει ποτέ σκευάσματα ή κάτι άλλο εκτός του κανονικού φαγητού και βασίζεται στις τελευταίες επιστημονικές συστάσεις

Νόμιμο Διαιτολογικό Γραφείο

Περιγραφή Ραντεβού

- Στο πρώτο ρεντεβού κάνουμε ένα ερωτηματολόγιο το οποίο αφορά τις διατροφικές σας συνήθειες, τυχόν συστάσεις του ιατρού σας και διατροφικές σας προτιμήσεις.
- Έπειτα κάνουμε λιπομέτρηση, με την οποία βρίσκουμε το λίπος στα σημεία, το βασικό μεταβολισμό, το ποσοστό του νερού, καθώς και άλλες μετρήσεις στην πορεία της διαιτολογικής παρακολούθησης.
- Τέλος βγάζουμε το διατροφικό πλάνο 2 εβδομάδων ανάλογα με τις συνήθειές σας και τον τρόπο ζωής σας, λαμβάνοντας υπ' όψη και την οικογένεια αλλά και τις εξόδους. Ό,τι μαγειρεύετε για τους άλλους θα τρώτε και εσείς. Κινούμαστε πάντοτε στο πρότυπο της Μεσογειακής Διατροφής και στις τελευταίες συστάσεις της επιστημονικής κοινότητας.
- Για ό,τι αλλαγές ή απορίες έχετε είμαστε πάντα σε επικοινωνία.

Επίσκεψη στο γραφείο

Στο πρώτο ραντεβού

Καλό είναι να έχετε μαζί σας τις τελευταίες αιματολογικές εξετάσεις και για τη λιπομέτρηση να μην έχετε ασκηθεί πολύ έντονα πριν, να έχετε αποφύγει προϊόντα με καφεΐνη και να φάτε πολύ τέσσερις ώρες πριν.