Διατροφικές Πληροφορίες

Δίαιτα μέσω e-mail, Fax ή με Ταχυδρομείο Express/Bussiness στο σπίτι σας

Ο τρόπος αυτός αφορά ανθρώπους που είτε βρίσκονται μακριά από το dietplan είτε είναι πολυάσχολοι είτε απλά προτιμούν αυτόν το τρόπο καλύτερα από τις συναντήσεις στο γραφείο.

ΤΙΜΕΣ:
- Διατροφικό Πλάνο 2 εβδομάδων - 35 ευρώ
- Διατροφικό Πλάνο 4 εβδομάδων - 60 ευρώ

Διαδικασία:
1. Συμπληρώνετε το ερωτηματολόγιο που έχετε κατεβάσει από το site ή που ζητάτε να σας αποσταλεί με e-mail στο jathanasopoulou@yahoo.com ή στο 2108956018 ή στο 6947308486.
2. Κάνετε την κατάθεσή σας στην Εθνική Τράπεζα (656/941048-14, Αθανασοπούλου Ιωάννα) ή στην Alpha Bank (122002310030187, Αθανασοπούλου Ιωάννα), σημειώνοντας το επώνυμό σας στην κατάθεση ή πληρώνετε με κάρτα μέσω PayPal (η εφαρμογή βρίσκεται στο τέλος αυτής της ιστοσελίδας), χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να είστε εγγεγραμένοι στο PayPal.
3. Ενημερώνετε ότι έχετε κάνει την κατάθεση με mail/sms.
4. Έπειτα σας στέλνουμε το Διατροφικό σας Πλάνο την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
5. Σας στέλνουμε την απόδειξή σας στη διεύθυνση που έχετε συμπληρώσει στο ερωτηματολόγιο.

Μπορείτε να κατεβάσετε το ερωτηματολόγιο πατώντας το παρακάτω κουμπί:Πληροφορίες για τη διατροφή:

  • - Αρχικά συμπληρώνετε ένα ερωτηματολόγιο το οποίο μέσα από το οποίο βλέπουμε πως μπορεί να διαμορφωθεί η διατροφή ανάλογα με τις διατροφικές σας προτιμήσεις, τον τρόπο ζωής σας (π.χ. μεσημεριανό στη εκτός σπιτιού ή ανάλογα με το ποιος μαγειρεύει στο σπίτι) και ανάλογα με τυχόν συστάσεις του ιατρού σας.
  • - Το διατροφικό πλάνο είναι βασισμένο πάνω στις συνήθειες που έχετε περιγράψει στο ερωτηματολόγιο και βασίζεται στις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας για τη Διατροφή. Σε γενικές γραμμές το διατροφικό πλάνο βασίζεται στην Ελληνική Μεσογειακή Διατροφή. Συνήθως υπάρχουν 5 γεύματα (γεύμα θεωρείται και το ενδιάμεσο φρούτο ή μπάρα δημητριακών ή χυμός).
  • - Το βασικό θέμα είναι να υπάρχει ένας έλεγχος (επικοινωνία μέσω mail για την πρόοδό σας) και συνεχής υποστήριξη όσον αφορά αλλαγές που θέλετε να κάνουμε στη διατροφή σας, η οποία φροντίζω να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην παρούσα διατροφή σας και προσπαθώντας να βελτιώσουμε όσο το δυνατόν γίνεται, ορισμένα τυχόν λάθη ή παραλείψεις στη διατροφή.

Διαιτολογικό ραντεβού μέσω Τηλεσυνδιάσκεψης (π.χ. Skype/MSN/Yahoo) ή μέσω τηλεφώνου

Τιμές:

45 ευρώ η επίσκεψη που περιλαμβάνει και διατροφή 2 εβδομάδων.

Διαδικασία:

1. Αρχικά επικοινωνούμε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω e-mail για τις ώρες που εξυπηρετεί να γίνει η τηλεσυνδιάσκεψη.
2. Κάνετε την κατάθεση στην Εθνική Τράπεζα (656/941048-14, Αθανασοπούλου Ιωάννα) ή στην Alpha Bank (122002310030187, Αθανασοπούλου Ιωάννα), σημειώνοντας το επώνυμό σας στην κατάθεση ή πληρώνετε με κάρτα μέσω PayPal (η εφαρμογή βρίσκεται στο τέλος αυτής της ιστοσελίδας), χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να είστε εγγεγραμένοι στο PayPal.
3. Ενημερώνετε ότι έχετε κάνει την κατάθεση με mail/sms
και κλείνουμε το ραντεβού σε συγκεκριμένη ώρα και μας κάνετε add στο Skype (dietplan.gr).

Διαδικασία:

1. Στο πρώτο ραντεβού γίνεται το ερωτηματολόγιο και επίσης πρέπει να ξέρετε τα κιλά σας το πρωί και μας ενημερώνετε αν ξέρετε το ποσοστό του λίπους σας. Καλό είναι επίσης να έχετε κοντά σας τις τελευταίες αιματολογικές εξετάσεις όπως Αιματοκρίτης, Σίδηρος, Σάκχαρο, Χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια, Τρανσαμινάσες (SGOT/SGPT), γ-GT, Ουρία, Ουρικό Οξύ, Κρεατινίνη. Ο χρόνος που περίπου χρειάζεται είναι 30-40 λεπτά. Έπειτα σας στέλνουμε το διαιτολόγιο των 15 ημερών. Μαζί σας στέλνουμε και μία φόρμα όπου συμπληρώνετε τί φάγατε κάθε ημέρα.
2. Στα επόμενα ραντεβού, μου στέλνετε το χαρτί της καταγραφής σας ώστε να δούμε πως πήγε η διατροφή μέσα στην εβδομάδα, και μας ενημερώνετε για το βάρος που έχετε χάσει. Το διαιτολόγιο, σας το στέλνουμε την ώρα που μιλάμε ώστε να βάλουμε φαγητά που έχετε πεθυμήσει ή αν τυχόν είστε κάπου καλεσμένοι το λαμβάνουμε υπ'όψη.

Πληρωμή μέσω PayPal
Diet Plan via Internet